Saturday, January 27, 2007

Transport van levende dieren




Wist u dat het vervoer van levende dieren alleen maar toe neemt elk jaar en de dieren steeds langer moeten reizen voor ze geslacht worden, en waarom worden ze niet naar het slachthuis in de buurt gebracht dan??? Juist", omdat er veeeeeeeeeel subsidie geld in vee vervoer zit. Dit word juist gestimuleerd van uit de overheid, en dit zijn geen kleine bedragen die de handelaren krijgen, ik heb het hier over meer dan 60 miljoen euro. De dieren worden van het ene land naar het andere land en dan weer naar een ander land gebracht door handelaren, en dit gebeurd niet 1 keer, maar meerdere keren. Want zij vangen subsidie geld per dier. De handelaren worden daarom gestimuleerd door de regering om dier onvriendelijk te zijn. We hebben het hier over de bio industrie. Deze dieren lijden al veel stress omdat zij in bizare kleine hokjes leven, waar zij hun kont niet eens kunnen keren, laat staan 1 stap voor uit te kunnen zetten. Om hun dan in een vrachtwagen te krijgen word gebruik gemaakt van elektrische shocks, en als ze effe niet mee werken dan krijgen ze die elektrische shock in hun geslachtsdeel, wat erxtra veel pijn doet. En die koe die BSE heeft??? Ja', die kan niet goed lopen en die word extra hard aan gepakt dan. Als ze eenmaal binnen zijn krijgen ze vaak geen water om te drinken of te eten. de reis duurt dan ook vaak dagen.

Maar als ik 1 euro jat van de overheid, dan word ik genadeloos aan gepakt en in de gevangenis gesmeten. En dier???? wat hebben dieren voor waarde hier??? Ja", er zijn plannen om het aan te pakken, maar die liggen in de kast, en zitten de kamerleden te bekvechten over het niet af willen staan van hun macht. Ook word er niet aan dieren belangen gedacht omdat de mensen niet samen willen werken en hun krachten niet willen bundelen op bepaalde gebieden.
En onder tussen moeten die dieren lijden. U kunt uw hoofd weg draaien en zeggen vreselijk, maar ik kan er niks aan doen. Maar u kunt er wel wat aan doen, wij allemaal kunnen er wat aan doen. Wij kunnen diverse dingen doen.
Hier is een link waar u meer info kunt krijgen over deze bizare kwestie
www.vier-voeters.nl

No comments: